Rishengmachine | Internationale Wuxi de Invoer

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuxi Risheng Machinery Factory

Ik ben online Chatten Nu
De kwaliteit van de producten is zeer goed. Ik hoop uw zaken beter doen.

—— David Kopp

Het is zeer goede leverancier van China, kunnen zij de goederen op tijd leveren en hun kwaliteit en verpakking zijn zeer goed.

—— Sergy

Wuxi Risheng Machinery Factory

1
Wuxi Risheng Machinery Factory

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : risheng
Aantal werknemers : 100~150
Export pct : 80% - 90%

De de Machinesfabriek van Wuxirisheng is een professionele fabrikant die zich in de productie van oppervlaktebehandelingen zoals Wuxi-schot het vernietigen machine, zand het vernietigen machine en zand het vernietigen machine specialiseren. Het wordt gevestigd in het mooie Taihu-Meer - Wuxi, Jiangsu. Het bedrijf heeft sterk mechanisch ontwerp, productie, onderzoek en de ontwikkelingsmogelijkheden, hebben zijn eigen mechanisch eindigend centrum, kunnen allerlei niet genormaliseerd materiaal volgens klantenbehoeften aanpassen. De producten hebben hoog uitgangspunt, uitstekend ontwerp, perfecte productieproces en de naverkoopdienst. De productmarkt behandelt alle delen van het land en gevoerd naar de Verenigde Staten, Japan, Egypte, de Filippijnen, Indonesië, Maleisië en andere landen uit. Er zijn diverse types van proceslaboratoria in de fabriek om aan de behoeften van de test van het het werkstukgebied van de gebruiker te voldoen.

De de Machinesfabriek van Wuxirisheng specialiseert zich in het veroorzaken van zand het vernietigen machine, zand het vernietigen machine, trommeltype schot het vernietigen machine, kruippakjetype schot het vernietigen machine, haaktype schot het vernietigen machine, roltype schot het vernietigen machine, catenary type schot het vernietigen machine, karretjetype het vernietigen de schoonmakende machine van de machinepil, roterende schot het vernietigen machine, de voorbehandelingslijn van de staalplaat, wegschot het vernietigen machine, het materiaal van het harszand, het materiaal van het kleizand, het materiaal van de zandmixer, modelleringsmateriaal, het milieumateriaal van de stofverwijdering, enz. Wij kunnen diverse niet genormaliseerde speciale gietende machines volgens de eisen van de gebruiker ontwerpen en vervaardigen, en uitvoerige technische oplossingen verstrekken voor gebruikers om kosten te besparen.

 

De de Machinesfabriek is van Wuxirisheng bezig geweest met industrie de van de zand vernietigende machine (zand het vernietigen machine) vele jaren en rijke praktische ervaring geaccumuleerd. Het heeft een groep hoogst deskundige en ervaren hogere ingenieurs. In de loop van de jaren, heeft het een groot aantal geschoolde arbeiders met rijke praktische ervaring opgeleid om schepen voor China te bouwen. De auto's, militair, de locomotieven, de werktuigmachines en andere industrieën verlenen uitstekend ondersteunend materiaal en de diensten van uitstekende kwaliteit, en de productkwaliteit heeft het binnenlandse geavanceerde niveau bereikt.


Het bedrijf hangt het principe van „geen beste aan, slechts beter“ en het principe van „overleeft door kwaliteit, ontwikkelt zich door technologie“. Wij hopen oprecht om met vrienden in binnen- en buitenland voor gemeenschappelijke ontwikkeling samen te werken. Welkom klanten van alle gangen van het te bespreken leven.


 

Contactgegevens
Wuxi Risheng Machinery Factory

Contactpersoon: Mr. Wang

Tel.: 86-18001515656

Fax: 86-510-88100017

Direct Stuur uw aanvraag naar ons